×

اتاق بازی


 طراحی اتاق بازی

اتاق بازی یا gamming room مکانی برای تفریح و سرگرمی همه گروه‌های سنی است و به شما فرصت می‌دهد تا برای لحظه‌ای همه دغدغه‌های روزمره زندگی را فراموش کنید و همانند کودکان غرق در بازی شوید و لذت ببرید. تا چند سال پیش در بسیاری از خانه‌های لوکس و بزرگ معمولا یک اتاق به عنوان اتاق بازی در نظر گرفته می‌شد و از این اتاق به عنوان مکانی برای دورهمی و سرگرم شدن با دوستان و اعضای خانواده استفاده می‌شد. اما اتاق بازی دیگر همانند گذشته تنها مختص خانه‌های لوکس نیست و بسیاری از زوج‌های جوان نیز با اختصاص دادن یک اتاق به عنوان اتاق بازی، مکانی سرگرم‌کننده و جذاب را در خانه خود خلق می‌کنند. نکته‌ای که در مورد اتاق بازی وجود دارد، طراحی آن است که باید با دقت و توجه ویژه‌ای انجام شود. در این مقاله قصد داریم شما را با نکاتی مهم در مورد طراحی اتاق بازی یا gamming room آشنا کنیم.

مدیا روم از دیگر مکان های پرطرفدار امروزی است.

 طراحی اتاق بازی و نکات آن


در این بخش می‌توانید با نکاتی ضروری در مورد طراحی اتاق بازی یا gamming room آشنا شوید.


اتاق بازی

انتخاب گروه سنی در اتاق بازی

اتاق بازی مکانی برای سرگرم شدن است که می‌تواند برای هر گروه سنی در نظر گرفته شود. قبل از هر چیزی باید انتخاب کنید که این اتاق را برای خودتان آماده می‌کنید تا کودکان. بهترین انتخاب این است که اتاق بازی شما محلی مناسب برای تفریح همه گروه‌های سنتی باشد. بنابراین بهتر است در طراحی اتاق بازی یا gamming room هم نیازهای بزرگسالان و هم کودکان را در نظر بگیرید.


انتخاب محل اتاق بازی

برای این که یک اتاق بازی یا gamming room در خانه داشته باشید، حتما نباید یک اتاق بزرگ را برای این کار در نظر بگیرید. می‌توانید برای طراحی اتاق بازی از قسمت‌هایی از خانه مثل زیر زمین، اتاق اضافه یا حتی انباری اضافه استفاده کنید. مهم‌ترین مساله‌ای که برای خلق یک اتاق بازی اهمیت دارد، طراحی مناسب آن است. بنابراین می‌توانید با استفاده از مبلمان شیک، المان‌های سرگرم‌کننده و چند وسیله بازی جذاب یک فضای کوچک غیر کاربردی را به مکانی فوق‌العاده دوست‌داشتنی تبدیل کنید.


 جزئیات و طراحی اتاق بازی یا gamming room


دکوراسیون اتاق بازی یا gamming room باید طوری باشد که در آن احساس خوبی را تجربه کنید. بهتر است قبل از هر چیزی یک میز با چند صندلی در این اتاق قرار دهید تا برای انجام انواع بازی‌های چند نفره، دور آن جمع شوید. از قفسه‌بندی و کابینت برای نظم دادن به لوازم بازی و سرگرمی استفاده کنید. بهتر است یک تم برای اتاق انتخاب کنید و در تمامی بخش‌ها تم دکوراسیون اتاق بازی را حفظ کنید. به یاد داشته باشید که اتاق بازی یا gamming room باید فضایی متفاوت باشد که با پا گذاشتن به آن احساس خوبی را تجربه کنید، پس نسبت به چیدمان و دکوراسیون آن حساس باشید.


 فضای استراحت در اتاق بازی

شاید gamming room محلی برای تفریح و سرگرمی باشد، اما به هر حال ممکن است بعد از مقداری بازی خسته شوید و نیاز به استراحت داشته باشید. بنابراین حتما در این فضا بخشی را برای استراحت در نظر بگیرید. می‌توانید یک صندلی یا مبل راحت در گوشه‌ای از اتاق قرار دهید و روی میز لوازم صرف چای، آبمیوه و یا یک میان وعده کوچک را بگذارید. پیشنهاد می‌شود یک کمد کوچک در نزدیکی مبل داشته باشید و چند خوراکی ضروری برای افزایش انرژی در آن بگذارید.


نوع بازی‌های gamming room

برای طراحی اتاق بازی یا gamming room گزینه‌های زیادی پیش رویتان قرار دارد. اولین و مهم‌ترین فاکتور برای انتخاب بازی‌های اتاق بازی، علاقه خودتان است. قرار دادن یک میز بیلیارد، فوتبال دستی، دارت، ایرهاکی، بازی‌های سکه‌ای و کارتی و حتی بازی‌های ویدیویی و کامپیوتری از رایج‌ترین و جذاب‌ترین بازی‌هایی هستند که در اتاق بازی استفاده می‌شوند.


 نور و تهویه اتاق بازی

برای این که بتوانید در اتاق بازی یا gamming room بدون هیچ فکر و دغدغه‌ای سرگرم شوید، اتاق شما باید نور و تهویه مناسبی داشته باشد. اگر نور طبیعی اتاق کم است، بهتر است چند چراغ پرنور در اتاق نصب کنید و لوازم روشنایی مناسب را برای تامین نور در نظر بگیرید. فراموش نکنید که جنب و جوش و تحرک در gamming room زیاد است، از همین رو حتما از تهویه مناسبی در این فضا استفاده کنید.


درست از فضا استفاده کنید

طراحی gamming room با همه بخش‌های منزل متفاوت است و باید از هر نقطه از آن به درستی استفاده شود. به خاطر داشته باشید که لوازم اتاق بازی را طور بچینید که هیچ فضایی از دست نرود و دسترسی راحتی به لوازم داشته باشید. حتما در این اتاق فضایی را برای استراحت در نظر داشته باشید و فاصله مناسبی بین لوازم بازی ایجاد کنید. اگر فضای محدودی دارید، بهتر است به جای قرار دادن یک دست مبلمان بزرگ از چند صندلی ظریف‌تر استفاده کنید. صفحه نمایش را به جای گذاشتن روی میز روی دیوار نصب کنید و از فضا به بهترین نحو ممکن استفاده کنید.


 لوازم دکوراتیو برای طراحی اتاق بازی


برای جذاب‌تر شدن gamming room باید از لوازم دکوراتیو و تزئینات مناسبی در این اتاق استفاده کنید. برای این کار بهتر است از رنگ‌های تند و پرانرژی بیشتر استفاده کنید. چسباندن پوستر بازی‌های مرتبط و همچنین نوشته‌هایی جذاب روی دیوار اتاق بازی می‌تواند جذابیت بیشتری به این فضا ببخشد. فراموش نکنید که قرار دادن گلدان شیشه‌ای و لوسترهای ظریف در این اتاق چندان ایده مناسبی نیست و بهتر است برای طراحی جزئیات کمی هوشمندانه‌تر عمل کنید.


استفاده از پنل آکوستیک برای مهار صدا در اتاق بازی

بازی کردن در اتاقی که نمی‌توانید سر و صدا کنید قطعا لذت‌بخش نخواهد بود. به علاوه زمانی که سر و صدای بازی شما به بیرون از خانه برود، می‌تواند برای دیگران مزاحمت ایجاد کند. از همین رو استفاده از تجهیزات آکوستیک برای جلوگیری از خروج صدا می‌تواند ایده مناسبی باشد.


طراحی یک اتاق بازی یا gamming room در محل زندگی یا محل کار شما می‌تواند ایده جذابی برای فراموش کردن دغدغه‌های روزمره باشد. به خاطر داشته باشید که به خرج دادن کمی سلیقه در کنار رعایت نکات ضروری می‌تواند به شما کمک کند تا بهتر از فضای خود استفاده کنید. اگر فضای چندان بزرگی برای طراحی اتاق بازی ندارید، بهتر است کمی واقع‌بینانه‌تر عمل کنید و با پایین آوردن توقعات خود یک فضای جذاب برای دور هم بودن و سرگرمی با دوستانتان طراحی کنید.

برای آشنایی با تجهیزات سالن همایش به صفحه مورد نظر مراجعه کنید.

 


00
گروه صنعتی و مهندسی هرم
گروه صنعتی و مهندسی هرم