طراحی دکوراسیون سالن کنفرانس بیشترین تاثیر دیداری را بر روی شرکتکنندگان یک همایش یا حاضران در یک سالن میگذارد. زیبایی مهمترین نکتهای است که در معماری و دکوراسیون سالن همایش باید به آن پرداخته شود. اما یک سالن زیبا بدون داشتن ویژگیهای معماری و دکوراسیون سالن کنفرانس نمیتواند فضای خوبی برای سخنرانی و اجرا فراهم کند. در طراحی دکوراسیون سالن همایش باید نکتههای مختلفی در نظر گرفته شود که استاندارد بودن فضا برای برگزاری همایش و کنفرانس مهمترین آنها است.
با ما همراه باشید تا ضمن بررسی معماری و دکوراسیون سالن کنفرانس، به طراحی سالن کنفرانس نیز بپردازیم.
معماری و دکوراسیون سالن کنفرانس در دنیا پیشینهای بسیار قدیمی دارد. آمفیتئاترهایی که از دیرباز در نقاط مختلف دنیا برای برگزاری نمایشها، بازیهای ورزشی و سخنرانیها ساخته شدهاند، گویای این نکته هستند. رفتهرفته ساخت این سازهها علاوه بر فضای باز، به فضای بسته هم گسترش پیدا کرد و نیاز بود تا ملاحظاتی در آنها صورت گیرد. ملاحظاتی که باعث شد روزبهروز بر امکانات معماری و دکوراسیون سالن همایش افزوده شود.
در طراحی دکوراسیون سالن همایش در دوران مدرن، میبایست صدای سخنران، موسیقی یا بازیگر بهخوبی در همه بخشهای سالن شنیده شود. همچنین دیدن صحنه از هر کجای سالن برای همه حاضران ممکن باشد. نکته مهم دیگری نیز در این سالنها مورد توجه قرار میگیرد که طراحی آکوستیک فضا است. در یک کلام، میتوان گفت معماری و دکوراسیون سالن کنفرانس، بهصورت مدرن و مطابق با استانداردهای روز دنیا، باید دارای ویژگیهای بسیار باشد.
معماری اصولی سالنهای همایش تاثیرات مهمی روی شرکتکنندگان در همایش میگذارد:
* رعایت کردن نکتههای اصولی در طراحی دکوراسیون سالن همایش میتواند تجربهای منحصربهفرد برای هریک از حاضران پدید آورد. راحتی، آرامش، شنیدن صداها بهصورت رسا، دیدن صحنه بدون وجود مانع، هوای مطلوب، تهویه مناسب سالن و دیگر امکانات یک سالن همایش مدرن و استاندارد هرگز به فراموشی سپرده نخواهد شد.
* همه سالنهای همایش بهصورت چندمنظوره مورد استفاده قرار میگیرند. در صورت رعایت اصول طراحی دکوراسیون سالن کنفرانس، در کنار اجرا، شنیدن موسیقی هم لذتبخش خواهد بود. همچنین دیدن نمایش نیز تبدیل به تجربهای به یاد ماندنی برای حاضران خواهد داشت.
* معماری و دکوراسیون سالن همایش میتواند جوی صمیمی و دوستانه در یک سالن فراهم کند. همچنین میتواند فضایی شیک و لاکچری ایجاد کند که مناسب مدیران رده بالا باشد.
در ادامه به بخش های مختلف معماری و دکوراسیون سالن کنفرانس میپردازیم. با ما همراه باشید.
سالن اصلی مهمترین بخش معماری و دکوراسیون سالن کنفرانس به شمار میرود. در این فضا، مهمانها گرد هم میآیند. برنامههای مختلف سخنرانی، نمایش و موسیقی هم در همین بخش اجرا میشود. هدف از همه تدبیرهای طراحی دکوراسیون سالن کنفرانس، مهیا کردن این بخش برای اجرای برنامههای مختلف است.
اتاق فرمان فضایی است که تجهیزات صوتی و تصویری در آن نصب شده است. کنترل صدا، تصویر، پخش موسیقی، نورپردازی و نظارت بر سالن از این بخش صورت میگیرد. در طراحی دکوراسیون سالن همایش، این بخش بهطور معمول بالاتر از سطح سالن، و در جایی طراحی میشود که دید کافی بر کل سالن داشته باشد.
لابی یا سالن انتظار فضایی است که مهمانان پیش از ورود به سالن همایش، در آنجا جمع میشوند. اندازه این فضا باید متناسب با ظرفیت سالن اصلی همایش باشد.
در طراحی دکوراسیون سالن کنفرانس، باید فضایی در نظر گرفته شود که مجریان مراسم، خوانندگان و بازیگران بتوانند لباس خود را عوض کند. اگر نیاز به گریم بازیگران نمایش باشد، باز هم چنین فضایی مورد نیاز است.
بهترین سالن همایش آن است که درهای ورودی و خروجی آن متفاوت باشد. در واقع معماری و دکوراسیون سالن همایش بهتر است بهصورتی باشد که در ورود و خروج شرکتکنندگان تداخلی صورت نگیرد.
گاهی فضایی نیاز است تا بازیگران و مجریان در فاصله بین اجراها، در آن به استراحت بپردازند. طراحی این بخش نیز میتواند در معماری و دکوراسیون سالن کنفرانس مورد توجه قرار گیرد.
در طراحی دکوراسیون سالن همایش به نکته دیگری هم باید توجه شود و آن طراحی سرویسهای بهداشتی جداگانه برای خانمها و آقایان است. البته این بخش باید بیرون از سالن همایش باشد و دسترسی شرکتکنندگان از سالن انتظار به سرویسهای بهداشتی مقدور باشد. در سالنهای بزرگ همایش و کنفرانس، سرویس بهداشتی جداگانهای در پشت صحنه، برای عوامل صحنه ساخته میشود.
برای اطلاع از قیمت تجهیزات سالن کنفرانس با ما تماس بگیرید.
در معماری و دکوراسیون سالن همایش، بخشهای مختلفی باید دست به دست هم بدهند تا یک سالن استاندارد و مدرن طراحی شود. مهمترین بخش در ساخت یک سالن کنفرانس، طراحی نقشه اصلی آن در زمان ساخت است. سالنهایی که از ابتدا با این منظور ساخته میشوند، شرایط مناسبتری برای تبدیل شدن به سالن کنفرانس دارند. البته سالنهای دیگر را هم میتوان به توجه به اصول معماری و دکوراسیون سالن کنفرانس به یک سالن همایش مناسب تبدیل کرد. در این سالنها، طراحی بخشهای مختلفی باید مورد توجه قرار گیرد:
گام بعدی در طراحی دکوراسیون سالن همایش، توجه به دکوراسیون داخلی آن است. با توجه به مهارت طراح و ویژگیهای سالن مورد نظر، میتوان طرحهای مختلفی برای دکوراسیون داخلی سالن طراحی کرد. یک طراح ورزیده همه نکتههای مهم را در معماری و دکوراسیون سالن همایش به کار میگیرد.
پس از طراحی داخلی سالن همایش، مبلمان یک سالن کنفرانس توجه همگان را به خود جلب میکند. همین نکته لزوم دقت در طراحی معماری و دکوراسیون سالن همایش را بیشتر نمایان میکند. مبلمان یک سالن همایش شامل صندلیها، میزهای سخنران و شرکتکنندگان، و وسایل صحنه است. کفپوشها و دیوارپوشها نیز علاوه بر کارکرد آکوستیک، جزو مبلمان داخلی فضا به شمار میروند.
طراحی دکوراسیون سالن کنفرانس با بهکارگیری اصول آکوستیک کامل میشود. دو روش برای آکوستیکسازی در معماری و دکوراسیون سالن همایش وجود دارد:
در روش نخست، سالن در زمان ساخت آکوستیک میشود. در واقع اصولیترین روش در معماری و دکوراسیون سالن همایش، آکوستیک ساختن آن در زمان ساخت است. برای عایق کردن صوتی سالن کنفرانس در زمان ساخت، از مواد عایق در زیرکاری دیوارها و سقفها استفاده میشود.
در روش دوم، پس از ساخت سالن و در زمان دکوراسیون آن، از عایقهای صوتی استفاده میشود. در این روش از معماری و دکوراسیون سالن کنفرانس، سقف، کف، دیوارها و درهای سالن از مواد عایق پوشیده میشوند. البته بهترین روش برای طراحی دکوراسیون سالن همایش، روش ترکیبی و استفاده از هر دو روش است.
در نورپردازی یک سالن همایش نکتههای مختلفی باید در نظر گرفته شود. یکی از مهمترین نکتهها در نورپردازی طراحی دکوراسیون سالن کنفرانس، روشن بودن فضای صندلیها و همچنین فضای رفتوآمد و پلههای سالن است. نکته مهم دیگر در معماری و دکوراسیون سالن کنفرانس این است که مقدار نور لامپها را بتوان کم و زیاد کرد. همچنین نورپردازی باید بهگونهای باشد که محل گذر شرکتکنندگان و پلهها روشن باشد و افراد بتوانند راه خود را ببینند.
تجهیزات صوتی و تصویری مختلفی در طراحی دکوراسیون سالن همایش مورد استفاده قرار میگیرند. این تجهیزات شامل بلندگوها، میکروفونها و وسایل دیگری هستند که یک سالن همایش به آنها نیاز دارد. سیمکشی این تجهیزات باید به شکلی باشد که زیبایی سالن را دچار اشکال نکند. همچنین صدا در طراحی دکوراسیون سالن کنفرانس باید بهگونهای باشد که در همه بخشهای سالن بهخوبی و بهصورت یکنواخت شنیده شود.
دنیای رنگها حرف دیگری در معماری و دکوراسیون سالن کنفرانس میزند. استفاده از رنگهای مختلف میتواند فضای همایش را رسمیتر، یا صمیمی و خودمانیتر جلوه دهد. البته استفاده از رنگهای خنثی نیز میتواند در طراحی دکوراسیون سالن همایش مورد استفاده قرار گیرد.
در معماری و دکوراسیون سالن کنفرانس، توجه به برخی نکتهها میتواند طراحی بهتر و اصولیتری برای شما رقم بزند:
* در طراحی دکوراسیون سالن کنفرانس بهتر است بهترین تجهیزات صوتی و تصویری در نظر گرفته شود تا چندی بعد نیازمند تعویض آنها نباشید.
* رنگهای دکوراسیون سالن را با توجه به ظرفیت، فضا و کاربری سالن مورد نظرتان انتخاب کنید. انتخاب رنگها عامل مهمی در معماری و دکوراسیون سالن همایش است و فضا را تحت تاثیر قرار میدهد.
* به ایدههای جدید طراحان در معماری و دکوراسیون سالن کنفرانس توجه کنید. شاید طراحی سالن همایش مورد نظر شما بهتر از همه مواردی شود که تاکنون دیدهاید.
* از مبلمان متحرک در طراحی دکوراسیون سالن همایش خود استفاده کنید. این نوع مبلمان حرکت در بین صندلیها را آسانتر میکند. نظافت این سالنها نیز آسانتر است.
* در طراحی دکوراسیون سالن کنفرانس مورد نظر خود، میتوانید از نور طبیعی هم بهره ببرید. در صورت دسترسی به نور طبیعی، طراحان ما این کار را هم برای شما انجام خواهند داد.
معماری و دکوراسیون سالن کنفرانس با توجه به اصول مختلف معماری و طراحی داخلی صورت میگیرد. در نظر نگرفتن هر یک از این اصول میتواند کارایی سالن همایش شما را با اشکال روبهرو کند. در واقع میتوانیم بگوییم طراحی دکوراسیون سالن کنفرانس باید بینقص، مدرن و کارآمد باشد تا بتواند نظر نهایی شما را تامین کند. برای سفارش طراحی دکوراسیون سالن همایش و کنفرانس خود با ما تماس بگیرید.