×

00
گروه صنعتی و مهندسی هرم
گروه صنعتی و مهندسی هرم

سالن کنفرانس

طراحی و ساخت سالن همایش

از زمان‌های قدیم تا به امروز شکل گیری و پیشرفت‌های جوامع علمی در تبعیت از مشورت و هم اندیشی اعضای بوده است. به طوری که در فرهنگ‌های مختلف افراد هر جامعه ای به دور هم جمع شده و تصمیمات مهمی را در زمینه‌های مختلف اخذ می‌کردند. مردم امروزه نیز از این فرهنگ دست نکشیده و همواره برای برنامه‌ها و اهداف خود از هم اندیشی و مشاوره استفاده می‌کنند. شکل هم اندیشی و جلسات امروزه نسبت به گذشته بسیار متفاوت‌تر شده است. به‌طوری‌که افراد در ارگان‌های مختلف، در اماکن مخصوصی که برای این کار ساخته شده است، دور هم جمع شده و به بحث و مبادله می‌پردازند. این اماکن امروزه به عنوان سالن‌های کنفرانس و همایش شناخته می‌شوند. به دنبال علاقه مردم به طراحی و ساخت سالن همایش، شرکت‌های مختلفی به عنوان سازنده سالن کنفرانس تاسیس شدند. از این رو ما نیز در این مقاله قصد داریم به طراحی و ساخت سالن کنفرانس، سازنده سالن همایش و موضوعاتی از این قبیل بپردازیم. پس در ادامه با ما همراه باشید.

مطالعه بیشتر: طراحی سالن سینما


سالن کنفرانس چیست

سالن کنفرانس به مکانی گفته می‌شود که گروهی از افراد به دور هم جمع شده و در آن مکان، در مورد موضوعات مختلف به بحث و گفت و گو با یکدیگر می‌پردازند. از آنجایی که در این اماکن تصمیمات مهم و برنامه‌های تأثیرگذاری اخذ می‌شود از این رو بایستی در طراحی سالن کنفرانس و ساخت سالن همایش حساسیت و دقت بالایی به کار گرفته شود تا ذهنیت کاملاً شفافی را برای افراد سخنران به ارمغان آورد. سازنده سالن کنفرانس سعی می‌کند تا محیطی که طراحی می‌کند، احساسات گفته شده را به افراد حاضر در جمع القا کند. توجه داشته باشید که انتخاب یک سانده سالن کنفرانس، برای طراحی و ساخت سالن همایش (طراحی سالن کنفرانس) یکی از موارد مهم است.




سالن کنفرانس


مجری سالن کنفرانس

اجرای سالن کنفرانس و طراحی سالن همایش و پیدا کردن یک سازنده سالن کنفرانس یکی از مهم‌ترین و ضروری‌ترین موارد در طراحی و ساخت سالن کنفرانس و اجرای سالن کنفرانس است. از آنجایی که امروزه شرکت‌های بسیار زیادی به عنوان سازنده سالن کنفرانس تاسیس شده اند ممکن است افراد در پیدا کردن مجری سالن کنفرانس ای که قصد ساخت آن را دارند. دچار شک و تردید شوند.

اگر فردی به عنوان کارفرما قصد اجرای سالن کنفرانس را داشته باشد با افراد و شرکت‌های مختلفی به عنوان مجری سالن کنفرانس روبرو می‌شود که قصد دارند وظیفه‌ی طراحی و ساخت سالن همایش را بر عهده بگیرند در واقع این افراد و شرکت‌ها می‌خواهند سازنده سالن کنفرانس مد نظر شما باشند. امروزه سازنده سالن کنفرانس را می‌توان به دو بخش دولتی و خصوصی تقسیم بندی کرد. مجریان سالن کنفرانس دولتی، بیشتر برای کارهایی که زیر نظر دولت انجام می‌شود، انتخاب می‌شوند. اما افرادی که قصد دارند برای شرکت خود، مراکز مسکونی و ورزشی و ... که متعلق به شخص او است (نه دولت) از مجری سالن کنفرانس خصوصی استفاده کنند. در انتخاب سازنده سالن کنفرانس و واگذاری اجرای سالن کنفرانس به وی توجه به سابقه کار و تجربه مجری یکی از مهم‌ترین نکات است.



 طراحی سالن کنفرانس و همایش و نکات آن

طراحی و ساخت سالن همایش و اجرای سالن کنفرانس یک پروسه‌ی پیچیده و زمان بر است که عمل‌های مختلفی را شامل می‌شود. از این رو انجام این کار بایستی بر عهده کسانی گذاشته شود که تجربه بالا و دانش علمی بالایی در این زمینه داشته باشند. طراحی و ساخت این سالن‌ها در چند مرحله انجام می‌شود که در ادامه به معرفی هر یک از آن‌ها پرداخته‌ایم


کسب اطلاعات اولیه در طراحی سالن کنفرانس

در گام نخستی برای طراحی سالن همایش و اجرای سالن کنفرانس بایستی سازنده سالن کنفرانس، با کارفرما گفت و گو کند و هر آنچه را که کارفرما در مورد طراحی سالن کنفرانس نظر دارد، در مورد سالن کنفرانس بداند تا بتواند انتظارات کارفرما را به خوبی برآورد کند. هر چقدر مجری سالن کنفرانس با دانش و تجربه تر باشد، بهتر می‌تواند نظرات کارفرما را به واقعیت تبدیل کند. از این رو است که به شما توصیه می‌شود قبل از اجرای سالن کنفرانس از یک سازنده سالن کنفرانس با تجربه بهره بگیرید. شایان ذکر است که مجری سالن کنفرانس و کارفرما بایستی حساسیت و دقت زیادی در جلسات به خرج دهند چرا که هر چقدر جلسات اولیه و کسب اطلاعات در مورد طرح و اهداف آن، بهتر انجام شود، اجرای سالن کنفرانس سریع‌تر و بهتر به اجرای سالن کنفرانس می‌رساند.


طراحی نقشه‌ها، پلان چیدمان و تصاویر سه بعدی اولیه

انجام هیچ‌گونه عمل طراحی و ساخت سالن همایش بدون نقشه و طرح اولیه، میسر نمی‌شود. از این رو سازنده سالن کنفرانس پس از مشاوره با کارفرما و آگهی از انتظارات وی لازم است تا مطابق با خواست‌های او به طراحی سالن گنفرانس بپردازند. آن‌ها در این مرحله نقشه‌ها، پلان چیدمان و تصاویر سه بعدی اولیه رسم شوند. در صورتی که کارفرما طرح‌های اولیه که توسط مجری سالن کنفرانس ارائه می‌شود را تأیید کرد، نوبت تهیه نقشه‌های سالن فرا می‌رسد. این نقشه‌ها شامل پلان، مقاطع طولی – عرضی و چیدمان فضا هستند. انجام نقشه‌های ترسیمی بر عهده تیم معماری است. تیم معماری در راستای طراحی سالن کنفرانس نقشه‌های مورد نیاز را تهیه می‌کند.


نقشه‌های اجرایی و نهایی در طراحی و ساخت سالن کنفرانس

این مرحله از طراحی سالن کنفرانس که به تهیه نقشه‌های فاز دوم نیز معروف است، نقشه‌های معماری و دکوراسیون داخلی با جزئیات کامل در مورد متریال مصرفی را شامل می‌شود. همچنین در این مرحله تصاویر نهایی از طراحی سالن همایش رند می‌شوند. در واقع این تصاویر نشان دهنده‌ی شکل نهایی و آماده به کار سالن‌ها هستند. در این مرحله محاسبات مربوط به تأسیسات، نورپردازی، صدا گذاری و ... نیز انجام می‌شود.


اجرای سالن کنفرانس

پس از تهیه نقشه‌ها و جزئیات ساخت و ساز، زمان طراحی سالن همایش (طراحی سالن کنفرانس) و اجرای سالن کنفرانس فرا می‌رسد. در این مرحله مجری سالن کنفرانس با نقشه‌های معماری و محاسباتی از طراحی سالن همایش که در دست دارد و کارفرما و سایر ارگان‌های مربوطه نظیر شهرداری و... آن را تأیید کرده‌اند و پس از اتمام طراحی سالن کنفرانس به ساخت سالن می‌پردازد. زمان انجام ساخت و ساز بنا به شرایط مختلفی متفاوت بوده و ممکن است بین چند ماه تا چند سال طول بکشد. البته زمان ساخت سالن همایش ارتباط مستقیمی با سانده سالن کنفرانس دارد. چرا که بسیاری از شرکت‌هایی که مجری سالن کنفرانس هستند و به طراحی سالن همایش (طراحی سالن کنفرانس) مشغول اند به خوش قولی و اتمام پروژه در وقت‌های تعیین شده معروف هستند. پس شما نیز بهتر است از این مجری‌ها به عنوان سازنده سالن کنفرانس بهره ببرید. شایان ذکر است که هر چقدر طراحی سالن کنفرانس ساده‌تر باشد، زمان لازم برای اجرای سالن همایش نیز کمتر خواهد شد.




 طراحی سالن همایش و طراحی سالن کنفرانس و نکات آن

در طراحی و ساخت سالن‌های همایش و اجرای سالن کنفرانس نکات مختلفی باید توسط سازنده سالن کنفرانس و مجری سالن کنفرانس در نظر گرفته شود تا پروژه نهایی، زیبا و کارآمد باشد. از جمله از مهم‌ترین نکاتی که بایستی در ساخت سالن‌های همایش مدنظر قرار بگیرند. عبارت‌اند از:


مسائل زیبایی شناختی در اجرای سالن کنفرانس

در طراحی سالن کنفرانس داشتن ظاهری زیبا و چشم‌نواز یک امر حیاتی است. چرا که با آراستگی محیط، تأثیرات سخنرانی‌ها و جلسات به طور چشم گیری افزایش پیدا می کند. در واقع حضور در سالن‌های زیبا و آراسته باعث افزایش تمایل افراد به برقراری ارتباط با محیط و بالابردن بازدهی آن‌ها می‌شود. توجه به مسائل زیبایی در اجرای سالن همایش باید به طوری باشد که در طول مراسم هیچ‌کس احساس خستگی نکرده و تمرکز افراد نیز بر روی موضوع بیشتر شود.


تجهیزات الکتریکی در اجرای سالن همایش

توجه به تجهیزات الکتریکی نظیر نورپردازی، اتاق فرمان، سیستم‌های صوت و تصویر نظیر بلندگوها، میکروفن و... یکی دیگر از مهم‌ترین نکاتی است که در ساخت و اجرای سالن‌های همایش باید مورد توجه قرار بگیرد. توجه به کیفیت تجهیزات الکتریکی و جایگاهی که در آن تعبیه می‌شوند یکی از ضروری‌ترین مسائل اجرای سالن کنفرانس است. در طراحی و ساخت سالن کنفرانس تجهیزات باید به‌گونه‌ای تعبیه شوند که نور و صدا در تمامی نقاط به میزان کافی برقرار باشد. از آن گذشته سیم‌کشی محل باید به‌گونه‌ای باشد که به چشم دیده نشود و مهم‌تر از آن اختلالی در رفت‌وآمد افراد ایجاد نکند.


آکوستیک طراحی و ساخت سالن کنفرانس

توجه به آکوستیک یا سیستم  صوتی  کنفرانس نیز یکی دیگر از موارد مهم طراحی و اجرای سالن همایش و اجرای سالن کنفرانس است. اهمیت این موضوع وقتی افزایش پیدا می‌کند که ابعاد سالن بزرگ باشد و از آن بیشتر برای سخنوری یک نفر برای تعداد زیادی اعضا استفاده شود. بایستی سیستم صوتی سالن‌ها در اجرای سالن همایش به طوری انتخاب شوند که صدا به همه‌ی نقاط سالن برسد و میزان آن نیز مناسب باشد. در برخی از سالن‌های همایش شاهد آن هستیم که صدا برای افراد ردیف جلو بالا و آزار دهنده است و برای ردیف‌های آخری به خوبی به گوش نمی‌رسد این یک نشانه از عدم توجه کافی به سیستم صوتی سالن‌ها در طراحی سالن همایش است.

اصول طراحی آکوستیک سالن کنفرانس باید رعایت شده و سالن کنفرانس با کیفیت بالا تولید شود.


طراحی و ساخت سالن کنفرانس (اجرای سالن همایش)

یکی از مشکلات اصلی که کارفرماها در ابتدای مسیر ساخت سالن همایش دارند، پیداکردن یک مجری سالن کنفرانس و در حقیقت سازنده سالن کنفرانس برای طراحی و ساخت سالن کنفرانس مد نظر است. در واقع امروزه شرکت‌های بسیار زیادی در زمینه طراحی و ساخت سالن کنفرانس مشغول به فعالیت هستند که هر کدام از آن‌ها شیوه‌ی کاری متفاوتی داشته و هزینه‌های مختلفی را بابت طراحی و ساخت سالن همایش (طراحی و ساخت سالن کنفرانس) اخذ می‌کنند. از این رو کارفرماها در پیدا کردن یک شرکت مطمئن برای اجرای سالن همایش مد نظر خود دچار شک و تردیدهایی می‌شوند. برای از بین بردن این مشکل ما در طراحی سالن همایش می‌خواهیم در این بخش راهنمایی‌هایی را برای شما داشته باشیم تا با اطلاعات بهتر به انتخاب یک مجری و واگذاری طراحی و ساخت سالن کنفرانس (طراحی و ساخت سالن همایش) به وی اقدام کنید. از جمله از مهم‌ترین این نکات عبارت‌اند از:

از شرکت‌هایی برای طراحی و ساخت سالن همایش مد نظر کمک بگیرید که قابل اعتماد بوده و دارای چندین سال فعالیت مطمئن در حوزه ساخت و ساز باشند.

از افراد مطمئن و صاحب دانش در زمینه طراحی و ساخت سالن همایش در انتخاب یک شرکت به عنوان مجری طراحی و ساخت سالن همایش (طراحی و ساخت سالن کنفرانس) کمک بگیرید.

با شرکت‌های مختلف در مورد طرح مدنظر و برنامه کاری‌شان صحبت کنید و برنامه کاری آن‌ها را راستی آزمایی کنید.

هزینه‌های درخواستی برای انجام پروژه‌تان را با خدمات و مدت زمان انجام کار در تمام مراحل طراحی و ساخت سالن همایش مقایسه کنید.

با توجه به این نکات گفته شده، می‌توانید یک انتخاب منطقی و مطمئن در مورد مجری کار برای واگذاری پروژه طراحی و ساخت سالن کنفرانس و طراحی سالن همایش داشته باشید.


هزینه ساخت و اجرای سالن همایش

اگر شما هم قصد ساخت و اجرای سالن همایش دارید، یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که بایستی به آن دقت کنید، هزینه‌ها و قیمت نهایی انجام این پروژه است. در واقع هزینه‌های کلی اجرای یک طرح سالن همایش را عوامل مختلفی تعیین می‌کنند. از جمله از پارامترهای تاثیر گذار در طراحی سالن کنفرانس عبارت‌اند از:

ابعاد و اندازه مد نظر برای طراحی و ساخت سالن همایش

مجری طراحی و اجرای سالن همایش

مدت زمان انجام پروژه طراحی و اجرای سالن همایش

کیفیت متریال مورد استفاده در طراحی و ساخت سالن همایش

طراحی و اجرای سالن همایش و معماری داخلی سالن

ابزار و وسیله‌های اجرای سالن همایش (میز، صندلی، وسیله‌های گرمایشی، سرمایشی، وسیله‌های دکوراسیون و...)

از آنجایی که پارامترهای مختلفی بر روی قیمت نهایی طراحی سالن کنفرانس و اجرای یک سالن کنفرانس و اجرای سالن همایش اثر می‌گذارند از این رو به شما پیشنهاد می‌کنیم تا در صورت قطعی شدن تصمیمتان برای طراحی و ساخت سالن همایش، ابتدا با چندین مجری سالن کنفرانس و افرادی که به عنوان سازنده سالن کنفرانس می‌توانند این طرح را پیاده کنند، بحث و گفت و گو کرده و قیمت‌های هر کدام از آن‌ها برای انجام کامل پروژه را به دست آورید. سپس با مقایسه قیمت‌های ارائه شده توسط هر شرکت در کنار تجربه و مهارتشان، به واگذاری کار به یکی از مجریان برای طراحی و ساخت سالن همایش (طراحی و ساخت سالن کنفرانس) اقدام کنید.

برای اطلاع از قیمت صندلی همایش با ما تماس بگیرید.


 طراحی و ساخت سالن کنفرانس

امروزه سالن‌های همایش محل‌هایی برای دور هم جمع شدن افراد مختلف و بحث و تبادل آن‌ها در موضوعات گوناگون است. در واقع جلسات مختلف ارگان‌ها و سازمان‌ها در این مکان‌ها انجام می‌شود. از آنجایی که طی جلسات برگزار شده در این سالن‌ها، تصمیمات مهم و برنامه‌های راهبردی اخذ می‌شود، بایستی طراحی و ساخت سالن کنفرانس به گونه‌ای باشد که افراد با تمرکز بالا و به‌دوراز خستگی و ذهن مشغولی بتوانند به بحث و ادراک حرف‌های یکدیگر بپردازند.